top of page
crne, maslinaste, plave, narančaste trenirke

Proizvodnja

LOKACIJA Proizvodni pogon smješten je u pitoresknoj, prometno odlično povezanoj Dugoj Resi, poznatoj po višestoljetnoj tekstilnoj tradiciji. Generacije vrsnih tekstilnih stručnjaka stasale su i svoje znanje ugrađivale u proizvode nadaleko poznate po kvalitetnim materijalima, procesu dorade i konfekcioniranja.

PROIZVODNI PROGRAM Volimo se pohvaliti kako za nas nema nepoznanice kad je šivanje odjevnih predmeta u pitanju. Ipak, s vremenom smo se usko specijalizirali u području proizvodnje odjeće za slobodno vrijeme. Artikli poput ženskih, muških i dječjih majica, udobnih trenirki, haljina, jakni i prsluka izrađenih od prirodnih materijala koje dobavljamo dijelom od domaćih proizvođača, a dijelom od provjerenih dobavljača iz Turske i Nizozemske, dostupni su i putem naše maloprodaje.

STROJNI PARK Višegodišnjim ciljanim ulaganjima u visokoproduktivne šivaće strojeve i opremu stvorili smo uvjete za zaokruženi proizvodni proces konfekcioniranja odjeće.

Usluge

USLUGA KROJENJA I ŠIVANJA U okviru tehnoloških mogućnosti vršimo uslugu serijskog krojenja i šivanja za druge srodne proizvođače.

USLUGA STROJNOG VEZA Apliciramo željene motive na gotove proizvode prema zahtjevima kupaca.

KONSTRUKCIJSKA PRIPREMA Vršimo uslugu konstrukcijske pripreme, gradiranje krojeva, plotanje krojnih slika prema detaljno razrađenim dizajnima.

djevojka u trenirci
bottom of page